Tel.: 070 347 2516
AREMBERGELAAN FYSIOTHERAPIE
van Arembergelaan 128, 2274BX
Voorburg

Over ons

Al meer dan 40 jaar is deze praktijk een vertrouwd adres in de wijk Voorburg Noord. Onder de naam “Fysiotherapie Voorburg Noord” gestart door twee fysiotherapeuten: Henry van Doorn en Kees de Visser. In de loop der tijd zijn Maurits en Cathrien en Marjolijn (Anema) voor Henry gaan werken. Toen Henry vertrok, hebben zij de praktijk voortgezet. In 2001 kwam Erzy in de plaats van Marjolein en veranderde de naam in “Arembergelaan Fysiotherapie”.

 Wat wij willen zijn is de huistherapeut, die iedereen in de familie, van nul tot honderd+, behandelt. Als wij dat niet kunnen, hebben wij directe lijnen met degene die dat wel kan. Je kunt bij ons dus laagdrempelig terecht met de hele familie. Dat is ons specialisme.

Wij geloven dat iedereen iets kan veranderen in zijn leven: aan je gezondheid, je leefstijl of je kwaliteit van leven. Wij willen mensen daarin op weg helpen en hen de mate van ondersteuning,  coaching en begeleiding bieden die ze nodig hebben om daar zelf aan te werken. Vandaar ons motto: werken aan herstel.

Cathrien de Blois

Fysio/Manueel therapeut (SOMT Amersfoort), BIG-nummer: 59042731104

Van nature heb ik een passie voor bewegen.  Van jongs af aan heb ik gevolleeybald en gehockeyed. Sinds vijf jaar ben ik aan het schaatsen en wielrennen.

De interesse voor stoornissen in bewegen is in de loop van mijn sportcarriere ontstaan. Het vermogen van het lichaam om te leren vind ik bijzonder. Dit vermogen gebruik ik in mijn vak om mensen te laten ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken.

Maurits Jongebreur

Fysiotherapeut, Bewegingswetenschapper, Echografist, BIG-nummer: 99034048004

Wij gebruiken Analyse cookies. Cookies registreren geen persoonlijke gegevens (lees meer).