AREMBERGELAAN FYSIOTHERAPIE    van Arembergelaan 128, 2274BX Voorburg     Tel.: 070 347 2516

Over ons

Al 40 jaar is deze praktijk een vertrouwd adres in de wijk Voorburg Noord. Onder de naam “Fysiotherapie Voorburg Noord” gestart door twee fysiotherapeuten: Henry van Doorn en Kees de Visser. In de loop der tijd zijn Maurits en Cathrien en Marjolijn (Anema) voor Henry gaan werken. Toen Henry in [jaar] vertrok, hebben zij de praktijk voortgezet. In 2001 kwam Erzy in de plaats van Marjolein en veranderde de naam in “Arembergelaan Fysiotherapie”.

 Wat wij willen zijn is de huistherapeut, die iedereen in de familie, van nul tot honderd+, behandelt. Als wij dat niet kunnen, hebben wij directe lijnen met degene die dat wel kan. Je kunt bij ons dus laagdrempelig terecht met de hele familie. Dat is ons specialisme.

Wij geloven dat iedereen iets kan veranderen in zijn leven: aan je gezondheid, je leefstijl of je kwaliteit van leven. Wij willen mensen daarin op weg helpen en hen de mate van ondersteuning,  coaching en begeleiding bieden die ze nodig hebben om daar zelf aan te werken. Vandaar ons motto: werken aan herstel.

Cathrien de Blois

Fysio/Manueel therapeut (SOMT Amersfoort)

Van nature heb ik een passie voor bewegen.  Van jongs af aan heb ik gevolleeybald en gehockeyed. Sinds vijf jaar ben ik aan het schaatsen en wielrennen.

De interesse voor stoornissen in bewegen is in de loop van mijn sportcarriere ontstaan. Het vermogen van het lichaam om te leren vind ik bijzonder. Dit vermogen gebruik ik in mijn vak om mensen te laten ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken.

Maurits Jongebreur

Fysiotherapeut, Bewegingswetenschapper, Echografist

Erzy Kassens

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapie, aangesloten bij Parkinsonnet en Claudicationet

Elke dag leer ik van alle mensen met wie ik in contact kom. De uitdaging van een puzzel, samen werken naar een gemeenschappelijk doel, de drive om de ander beter te laten functioneren, creativiteit en de interesse in mensen van o tot 100+ zijn de bouwstenen van mijn werk.

Vanaf mijn 3e levensjaar heb ik een groot aantal sporten beoefend en ik ben nog steeds meerdere keren per week actief als speler, official en kaderlid binnen het (beach)volleybal. Thuis hou ik me bezig met puzzels, stamboomonderzoek en allerlei creatieve uitdagingen. Ga naar Erzy op LinkedIn.

Oproepkracht

Olivier Prinsen

Ik ben 24 jaar en mijn meest favoriete hobby is ijshockey, dit doe ik in de winter. Zomers fiets en skate ik graag en ga ik naar de sportschool. Naast sport heb ik ook nog andere hobby’s zoals koken, bakken, BBQ’en, tekenen/ schilderen, met vrienden afspreken of gewoon lekker op de bank series kijken.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren omdat ik zowel iets praktisch als iets theoretisch wilde gaan doen en daarbij het liefst iets met mensen, dit komt mooi samen binnen fysiotherapie. Het leukste aan dit werk vind ik om met de mensen naar hun klacht te kijken en samen tot een passende manier te komen zodat zij van hun klacht afzijn of hier goed mee om kunnen gaan. Dit houd het werk divers en interessant.

Wij gebruiken Analyse cookies. Cookies registreren geen persoonlijke gegevens (lees meer).